Naše akce

Návštěva požární zbrojnice

Děti z Náměště nad Oslavou se zúčastnily Dnu otevřených dveří v požární zbrojnici za kamenným mostem. K vidění byla technika hasičského sboru a historické kroniky plné fotografií již od založení sboru v roce 1873.  Z dětí se staly na chvíli hasiči a  mohly si zastříkat s vodou u řeky.

 

Více zde

Superfinále florbalu 2024

Díky České olympijské nadaci, která finančně podporuje naše sportovce, jsme se mohli podívat do O2 Arény v Praze na Superfinále florbalu 2024. Pro naše florbalisty skvělý zážitek.

Více zde

Výlet do Aqualandu Moravia

Děti z Náměště nad Oslavou se vypravily za vodními radovánkami do Aqualandu Moravia. Výlet se mohl uskutečnit díky tržbě  z Obchůdků s Albertem.

Více zde

Potravinová sbírka Albert

Potravinová sbírka se stala pro DD Klubíčko obohacující tradicí. Již třetím rokem probíhá v prodejně Albert, Modřínová 694, Třebíč.  Děkujeme všem, kdo do potravinové sbírky přispěli 357,5 kg trvanlivých potravin, které obohatí náš  jídelníček.

Více zde

Florbalový turnaj „Florbálek“

Náš dětský domov pořádal pro děti z dětských domovů již X. ročník „Pokusu o florbalový turnaj“ FLoRBáLeK, kterého se zúčastnilo 7 dětských domovů. Svoji návštěvou nás poctili radní Kraje Vysočina pro školství Jan Břížďala a starosta města Náměšť nad Oslavou Jan Kotačka. Na prvních třech místech se umístily DD Telč, DD Jemnice a DD Klubíčko – Náměšť nad Oslavou. Náměští florbalisti doufali, že letos všechny porazí a budou první, ale k jejich lítosti a smůle se to nepovedlo. Tak třeba příště, ale budou muset víc trénovat.

Velkým překvapením bylo pro nás, když vítězný DD Telč se rozhodl, že když je to jubilejní ročník a oni již po několikáté vyhráli, tak nám věnují cenu za 1. místo – dort. Děkujeme, tím jsme vlastně byli tak trochu první!!!!

Poděkování za spolupráci patří DDM Radost, Náměšť nad Oslavou, ZŠ Náměšť nad Oslavou, Husova, ČSŽ Náměšť nad Oslavou a všem sponzorům, bez kterých by se turnaj nemohl uskutečnit.

Více zde

Jaro u koní

Děti z Hrotovic si užily akci pořádanou DDM Náměšť nad Oslavou v Jezdeckém klubu Dukovany, kde se seznámily s péčí o koně, nechyběla projížďka a došlo i na společné fotografování.

Více zde

Velikonoční obchůdky s Albertem 2024

V rámci projektu Velikonoční obchůdky s Albertem 2024 jsme s dětmi prodávali velikonoční dekorace v prodejně Hypermarket Albert Třebíč, Znojemská  – 15. 3. Náměšť nad Oslavou a 22. 3. Hrotovice. Děti se podílely na výrobě předmětů  a následně i na prodeji. Poděkování patří všem, kteří přispěli k tržbě, která bude využita ve prospěch dětí.

 

 

 

 

Více zde

Novoveská pirueta

DD a ZDVOP Nová Ves u Chotěboře uspořádala taneční soutěž a naše šikovná děvčata z Hrotovic si nenechala ujít účast. Povzbutit soutěžící přijel i Marek Adamczyk s tanečnicí ze StarDance. I když jsme drželi všechny palce, děvčatům se nepodařilo umístit na vítězných místech, ale „není důležité zvítězit, ale zúčastnit se“.

Více zde

Projekt DIGI ROZHLED

Díky organizaci Nadání a dovednosti o.p.s. jsme si díky projektu DIGI ROZHLED rozšířili digitální dovednosti a zdokonalili v kyberbezpečnosti.

Více zde

Velikonoční obchůdky s Albertem na MZe v Praze

Dne 13. 3.  jsme s dětmi z Náměště nad Oslavou prodávali v rámci projektu Velikonoční Obchůdky s Albertem 2024 jarní a velikonoční dekorace na Ministerstvu zemědělství v Praze.  Děti se intenzivně zapojily do výroby předmětů a následně i do prodeje. Děkujeme Nadačnímu fondu Albert  a zaměstnancům MZe, kteří zakoupeným výrobkem  přispěli k tržbě 16 505,- Kč, která bude využita ve prospěch dětí.

Více zde

Vaření se Zdravou 5

Děti z Hrotovic 17. 2. a následně i z Náměště n. Osl. 25. 2. absolvovaly pod vedením zkušené lektorky program zaměřený na zásady zdravé výživy.

Více zde

Mistrovství světa v biatlonu v NMNM

Díky nabídce organizačního výboru BMW IBU Mistrovství světa v biatlonu 2024 jsme strávili příjemné odpoledne v areálu Vysočina Arena v NMNM, kde jsme měli možnost zažít vrcholnou soutěž biatlonu a prožít nádhernou sportovní atmosféru při sprintu žen na 7,5 km.

Více zde

Bruslení

Učíme se a zdokonalujeme v bruslení. Musíme zvýšit fyzickou kondici a shodit přebytečná kila z Vánoc.

Více zde