Projekty

Projekt „PŘÁL(A) BYCH SI“

umožňuje prostřednictvím organizace Dejme dětem šanci o.p.s. dětem a mladým lidem z dětských domovů splnit jim přání, které souvisí se zálibami, vzděláním nebo zdravím, tak aby se mohli věnovat svým zálibám, trávit smysluplně svůj volný čas, odstranit nebo ulehčit zdravotní handicap a pomoci jim tak zvýšit šanci na uplatnění a úspěšné začlenění do společnosti (po celý rok 2024  – 4x brýle, rovnátka, muzikoterapeutické nástroje, autoškola, kurz tejpování, permanentka do posilovny, zájezd do Anglie, notebook).

 

Projekt „NAROZENINOVÁ PŘÁNÍ“

umožňuje dárcům prostřednictvím organizace Dejme dětem šanci o.p.s., aby přispěli libovolnou částkou na splnění narozeninových přání dětí a mladých lidí. A protože je zaměřený hlavně na „kulatiny“, využili jsme tuto nabídku k nákupu dárků, které udělaly v tomto roce radost již 5 leté dívce, 10 leté dívce a 10 letému chlapci z DD KLubíčko – Náměšť nad Oslavou (po celý rok 2024).

Projekt „VELIKONOČNÍ OBCHŮDKY S ALBERTEM 2024“

je organizován a finančně podpořen Nadačním fondem Albert, který v rámci projektu zajišťuje příspěvek na materiál ve výši 5000,- Kč (pro každé pracoviště 2500,-Kč), prodejní místa a PR podporu celého projektu. Děti se zapojí do výroby dekorativních předmětů s velikonoční tématikou, které se následně v předvelikonočním čase budou prodávat v prodejně Albert Hypermarket Třebíč, Znojemská (15. 3. Náměšť nad Oslavou, 22. 3. Hrotovice). Tržba za prodané výrobky bude využita ve prospěch dětí (březen – duben 2024).

Projekt „JEDEME ZA POZNÁNÍM, KULTUROU A SPORTEM“

je finančně podpořen Nadačním fondem Albert v rámci grantového programu „BERTÍK POMÁHÁ 2024″  www.nadacnifondalbert.cz a výše příspěvku je závislá na hlasování veřejnosti v prodejnách ALBERT s tzv. Bertíky a na online hlasování. Letos se nám podařilo získat částku 30 000,- Kč. V projektu se zaměříme v oblasti poznání na získávání zeměpisných, přírodovědných a historických znalostí, v oblasti kultury nahlédneme do uměleckého světa filmu, divadla, muzikálu nebo koncertu a v oblasti sportu budeme rozvíjet fyzickou stránku dětí. (leden – prosinec 2024).