Projekty

Projekt „KYBERNETICKÁ ŠIKANA A MEDIÁLNÍ GRAMOTNOST“

je projektem Nadace O2  podpořený z programu O2 Chytrá škola www.o2chytraskola.cz a v rámci dvou představení technikou tzv. divadla fórum zrealizovaných organizací Fórum pro prožitkové vzdělávání, z.ú. www.forumppv.cz se děti naučí bezpečně pohybovat v online prostoru a využívat moderní technologie.

Projekt „ADVENTNÍ OBCHŮDKY S ALBERTEM 2022“

je organizován a finančně podpořen v rámci grantového programu NFA www.nadacnifondalbert.cz   „Adventní Obchůdky s Albertem 2022“ po celé České republice.  Na nákup materiálu k vyrábění jsme získali v rámci tohoto projektu finanční příspěvek 3 500,- Kč. Děti se zapojují do výroby vánočních dekorativních předmětů a dárků, které budeme prodávat v prodejně Hypermarket Albert – Třebíč, Znojemská v pátek 25. 11. 2022. Tržba za prodané výrobky bude využita ve prospěch dětí, které se na projektu podílí (září – prosinec 2022).

Projekt „ START DO ŽIVOTA“

je projekt Nadace Asociace hotelů a restaurací České republiky, jehož hlavním cílem je umožnit dětem z dětských domovů získat vzdělání a začít svou profesní kariéru v oboru cestovního ruchu, respektive v hotelnictví a gastronomii. Nabídku podpory využíváme pro jednu dívku z našeho dětského domova, která studuje střední školu zaměřenou na gastronomii.

Projekt „VELIKONOČNÍ OBCHŮDKY S ALBERTEM 2022“

 

je organizován a finančně podpořen NFA www.nadacnifondalbert.cz, který v rámci projektu zajišťuje příspěvek na materiál ve výši 2000,- Kč, prodejní místo na prodejně Albert a PR podporu celého projektu.  Děti se zapojí do výroby dekorativních předmětů s velikonoční tématikou, které se následně v předvelikonočním čase budou prodávat v prodejně Albert Třebíč. Tržba za prodané výrobky bude využita ve prospěch dětí, které se na projektu budou podílet (duben 2022).

 

Projekt „ZDRAVÍ UKRYTÉ V POHYBU“

je finančně podpořen Nadačním fondem Albert v rámci grantového programu „BERTÍK POMÁHÁ 2022″  www.nadacnifondalbert.cz a výše příspěvku je závislá na hlasování veřejnosti v prodejnách ALBERT s tzv. Bertíky. Letos se nám podařilo získat částku 60 000,- Kč. Projekt „Zdraví ukryté v pohybu“ je zaměřen na psychomotorický rozvoj dětí, který se v době pandemie téměř zatavil. Projektem chceme děti přivést zpět k pohybovým aktivitám, obnovit sociální kontakty, a tím podpořit jejich imunitní systém (leden – prosinec 2022).